Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Окружно првенство у скијању 2013

Датум креирања: среда, 06 март 2013

Окружно првенство у скијању за основце и средњошколце одржано је 27. и 28. фебруара 2013. године на ски-стази која се налази на 1.450 м надморске висине на планини Голији. Стаза је била права скијашка, дужине 650 метара.

DSCN0043На такмичењу је учествовало 130 ученика, ученица и наставника из свих седам општина сремског округа. Организација такмичења је била на највишем нивоу, уз свесрдну помоћ ентузијаста из смучарског друштва Голија.

У категорији средњих школа најуспешнија је била Елизабета Стојановић ученица Гимназије, изборивши прво место и златну медаљу, док је ученик инђијске Гимназије Милан Андрић изборио је врло добро 4. место.

Све у свему ученици су показали врло добар квалитет и познавање спортске дисциплине скијање-велеслалом. Ученцима који су прошли на републичко такмичење желимо пуно успеха.

Слике са овог такмичења, као и са такмичења у џудоу и обојци можете погледати у галерији.

Погодака: 969

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .