Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Општинско првенство у одбојци

Created: Thursday, 22 May 2014

Општинско првенство у одбојци одржало се 17. 10. 2013. у Инђији. Ученици Гимназије у Инђији освојили су прво место и пласирали су се на окружно првенство које је одржано у Старој Пазови 20.11.2013. где су освојили друго место.

Екипу су чинили: Александар Грковић, Милутин Вукобрат, Душан Булатовић, Никола Софроновић, Урош Грковић, Стеван Томић, Страхиња Ковачевић, Ђурађ Маглов, Душан Радић, Миљан Радовановић и Живко Стојшић.

Hits: 1035

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .