Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Такмичења у фудбалу

Датум креирања: четвртак, 22 мај 2014

Ученици наше школе освојили су прво место на општинском и окружном првенству у фудбалу, док су на међуокружном првенству освојили друго место.

Екипу су чинили: Љубишић Ненад, Кнежевић Давид, Ђокић Славољуб, Љубинковић Алекса, Радовановић Миљан, Трбовић Милош, Вукобрат Милутин, Орошић Марко, Котрљановић Мирко, Димитрић Александар и Драгутин Сталетовић.

fudbaleri

Погодака: 1052

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .