Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Спортска такмичења за школску 2014/15. годину

Created: Wednesday, 03 December 2014

Иако смо за 2013/14. школску годину рекли да је била спортска година, и ова година је започела веома успешно.

3. септембра одржано је окружно првенство у пливању и наши ученици су се пласирали на републички ниво такмичења.

Радовановић Миљан је заузео 3. место на општинском такмичењу у стоном тенису, екипно смо заузели 2. место. Такмичење је одржано 8. октобра 2014. године.

Општинско такмичење у кошарци за дечаке и девојчице одржано је 13. новембра 2014. године. Прво место заузеле су и мушка и женска екипа.

На окружном такмичењу у кошарци одржаном 18. новембра 2014. године женска екипа је заузела 2. место, на истом нивоу такмичења наши кошаркаши заузели су четврто место 20. новембра 2014. године.

Надамо се да ћемо и у другој половини школске године бити подједнако успешни или још бољи. :-)

Ана Брдар II1

plivanje2014

kosarka2014

stoni tenis2014

Hits: 792

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .