Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Школско првенство Србије у каратеу

Created: Thursday, 11 December 2014

Инђијски школарци били су више него успешни на Школском првенству Србије у карате спорту.

Након двадесет година жестоке борбе и уз максималну подршку Савеза за школски спорт Србије и Министарства омладине и спорта који су прихватили чињеницу да је карате спорт најмасовнији спорт у узрасним категоријама основних и средњих школа, карате и џудо су уврштени у Календар такмичења олимпијских спортских игара ученика Републике Србије за 2014.-2015. годину. У складу са календаром, у Бачкој Паланци је у недељу, 07.12.2014. године одржано Школско првенство Србије у каратеу, под покровитељством Савеза за школски спорт Србије, на којем је учествовало 1.020 ученика основних и средњих школа из преко 250 школа са подручија целе Србије.

karate prvenstvo

Ученици из инђијских школа имали су запажен наступ уз помоћ и вођство проф. Данила Станковића и тренера Николе Мандића. Kод средњошколки 1. место изборила је ученица 3. године инђијске Гимназије Ања Годић.

Честитамо на овом изузетном резултату!

Hits: 1160

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .