Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Награде за школски спорт у 2013/2014 години

Created: Tuesday, 03 February 2015

У организацији Савеза за школски спорт Срема, са седиштем у Инђији, у Руми је 29. јануара, у холу Културног центра, организована једна спортска свечаност. Реч је о додели награда за школски спорт.

nagrade 2Госте су поздравили заменик председника општине Рума Марија Стојчевић, као и начелник Сремског округа Илија Милинковић. Честитке за постигнуте резултате победницима су упутили Александар Шоштар, председник Спортског савеза Србије, као и Борислав Станковић, генерални секретар за школски спорт Србије.

За најуспешнију основну школу Срема проглашена је ОШ "Вељко Дугошевић" у Руми, а за најбољу средњу школу Економска школа "9. мај" у Сремској Митровици. Инђијска Гимназија је освојила одлично друго место у конкуренцији 17. школа. Рад ученика и професора који су у 6 спорова освајали бодове, се више него исплатио и крунисао овим пехаром.

nagrade 1

Hits: 1248

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .