Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Окружно првенство у скијању

Created: Tuesday, 17 March 2015

Окружно првенство у скијању за основне и средње школе одржано је 12.03.2015. на ски-стази на Дивчиварама. Уз праву зимску идилу, у сред марта месеца и уз учешће око 100 ученика и наставника као и координатора за школски спорт, ученици инђијских основних и средњих школа постигли су запажене резултате.

skijanje okruzno 2015 2Код ученика основних школа у конкуренцији 3.-4. разреда 3. место изборио је Марко Јешић ученик ОШ ''Душан Јерковић'' резултатом 31,32 s, док је код ученица 1. место освојила ученица Теодора Младеновић са 33,16 s из ОШ ''Јован Поповић'', 2. место освојила Јована Димитров из ОШ ''Душан Јерковић'' са резултатом 38,78 s. Код ученика 5. и 6. разреда 1. место изборио је Борислав Ковачевић из ОШ ''Петар Кочић'' са 25,97 s.

Код средњих школа 1. место изборила је Јована Лаћарац из инђијске Гимназије са резултатом 28,62 s, код средњошколаца 2. место освојиo је Милош Трбовић из Гимназије са постигнутих 26,56 s, док је трећи био Милан Станковић из инђијске Гимназије са постигнутих 27,85 s.

Такмичење на Дивчибарама је било масовно и одлично организовано, уз праве зимске услове.

skijanje okruzno 2015 1skijanje okruzno 2015 3

 

Hits: 1468

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .