Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Треће место у стрељаштву на школској олимпијади

Created: Friday, 27 May 2016

Ученици наше школе на школској олимпијади освојили су треће место у стрељаштву. Тим поводом одлучили су да заједно са професором физичког васпитања, Миланом Кресојевићем, одговоре на пар питања и са нама поделе своје утиске:

Да ли сте очекивали да ћете заузети једно од прва три места?
-С обзиром на конкуренцију и значај такмичења, само остварење учешћа на једној оваквој манифестацији било је довољно. Али, ако то обично бива, када се учествује на неком такмичењу, онда се бори за резултат.

Како вам се свидела организацијом такмичења?
-Организација је била одлична. Смештај је био војнички, несвакидашњи, али брзо смо се навикли, тако да смо из касарне изашли са једним искуством више.

Колико дуго сте се спремали за такмичење?
- Припреме су почеле од званичног првенства општине, па округа, све до квалификација за школску олимпијаду, као и пред само такмичење. Сваки дан смо тренирали у стрељачком клубу „Младост“. Марљиво смо радили, а продукт тог рада је и резултат који смо остварили.

Да ли сте се зближили са ученицима других школа или је ипак преовладало ривалство?
- На оваквој манифестацији у којој учествују најбољи из свих региона Републике Србије, свакоме је циљ био битан. Али на крају је ипак преовладало пријатељство, а ми смо стекли ново познанство и можда будуће пријатељство са другим ученицима.

Још једном честитамо Бранку, Радету и Душану на освојеном трећем месту. Надамо се да их чека још много успеха у будућности.

Исидора Петровић III1

Hits: 522

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .