Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Општинско такмичење у кошарци

Created: Thursday, 08 February 2018

Јуче је у спортској хали у Инђији одржано општинско такмичење из кошарке у мушкој и женској конкуренцији. Наши кошаркаши су у првој утакмици убедљиво славили против ТШ ''Михајло Пупин'' и пласирали се у финале где их је чекала екипа СШ ''Др Ђорђе Натошевић''.

Након веома узбудљиве финалне утакмице наши ученици су славили резултатом 33:32 и пласирали се у даљи ток такмичења. Док женска екипа поред велике борбе и пожртвованости није успела да се пласира у даљи ток такмичења, изгубивши од СШ ''Др Ђорђе Натошевић'' резултатом 43:20. Честитамо нашим ученицима и њиховом професору Данилу Станковићу и желимо сву срећу у даљем току такмичења.

Hits: 525

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .