Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Окружно првенство у скијању

Created: Friday, 09 March 2018

5. марта на Дивчибарама одржано је окружно првенство у скијању. Учешће су узеле основне и средње школе из Срема. На старту се појавило 86 учесника. Гимназију су представљали: Ђорђе Трбовић I3, Ђорђе Ђаниш I3 и Миљан Шево II4. Ђорђе Трбовић је освојио 2. место, са временом 17,43, а Миљан Шево 3. место, са временом 17,46, док је Ђорђе Ђаниш остао без пласмана због пада. Стаза је била изузетно тешка због лошег квалитета снега, који се топио, а и магла која се није подигла до краја такмичења је додатно отежавала услове.

 

Hits: 477

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .