Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Тамара Бојић освојила 3. место!

Created: Friday, 30 March 2018

tamara2 nУченица четвртог разреда Тамара Бојић, са својом професорком Љиљаном Жижић освојила је 3. место на регионалном ниову такмичења!
Честитке професорки и Тамари којој желимо срећу у даљем току такмичења!

Read more ...

Географска секција Гимназије - Излет „Трагом српских јунака“

Created: Friday, 31 October 2014

У оквиру пројекта „Голгота и васкрс Србије" у спомен стогодишњици Првог светског рата настојали смо отргнути од заборава многа знаменита места и споменике који сведоче о јуначким делима и значајним догађајима из историје српског народа и државе.

Read more ...

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .