Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Тамара Бојић освојила 3. место!

Created: Friday, 30 March 2018

tamara2 nУченица четвртог разреда Тамара Бојић, са својом професорком Љиљаном Жижић освојила је 3. место на регионалном ниову такмичења!
Честитке професорки и Тамари којој желимо срећу у даљем току такмичења!

Ево шта је рекла Тамара Бојић:,,Прво је било одржано школско такмичење, затим општинско па 10. марта и регионални ниво такмичења. На овом нивоу су учествовали ученици из великог броја општина широм Војводине, али и Републике Српске. Из наше школе на регионални ниво такмичења су се поред мене пласирали и Петар Шорак, Немања Шепа, Исидора Шкрбић, Јулијана Петковић, Марко Дрча, Михајло Идриса Маига и Радован Поповић. Такмичење се састојало у изради прво писаног, а потом и мултимедијалног текста. Спремали смо се на додатним часови са професорком географије Љиљаном Жижић. Пласман на републички ниво који ће се одржати 27,28. и 29. априла у Београду остварила сам само ја. Прошле године смо такође били 3 дана на такмичењу и утисци су били више него одлични јер нисмо само ишли на такмичење већ смо се и три дана дружили са вршњацима из различитих крајева Србије. Напорно смо радили и учили и труд се исплатио - освојили смо треће место. Надам се успеху и ове године.''

 

Hits: 566

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .