Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Посета Институту за нуклеарне науке "Винча"

Датум креирања: четвртак, 26 мај 2016

Ученици Гимназије, у пратњи професора хемије Биљане Мириловић и Драгана Аврамовића, посетили су 25. маја Институт за нуклеарне науке "Винча" и упознали се са мултидисциплинарним начином рада овог института.

25.5.2016. године, на Дан отворених врата, десетак ученика гимназије и два професора хемије посетили су Институт за нуклеарне науке „Винча“. Овом приликом, ученици и наставници присуствовали су многим предавањима из хемије, физичке хемије и физике. Обишли су и неколико сектора и лабораторију у оквиру Института. Ученици су изузетно задовољни овом посетом.

Награда за Сару Милошевић

Датум креирања: петак, 23 новембар 2018

Наставни програм

Датум креирања: уторак, 29 октобар 2013

Стандарди

Преузми наставни програм

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .