Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

"Да се никад не заборави Холокауст - да се никад не понови"

Created: Monday, 26 November 2018

У петак, 23. новембра 2018. године, ученици наше школе присуствовали су трибини у Културном центру под називом: "Да се никад не заборави Холокауст - да се никад не понови". Имали смо прилику да чујемо историјске чињенице, психолошки аспект последица које има по све нас, али и живог сведока ових страшних злочина. Указана нам је важност међусобног прихватања, разумевања и помагања.

Републичко такмичење из историје

Created: Wednesday, 25 May 2016

7. маја 2016. године у пратњи професорки историје Славице Лазић и Снежане Стећук наша четири ученика била су у Новом Пазару на републичком нивоу такмичења. Постигнут је изузетан успех: Борислав Ћалић - друго место, Ленка Радојевић - четврто место, Александра Киждобрански - пето место, Драган Весић - седмо место. Честитамо нашим ученицима и професорима!

 

Колубарска битка

Created: Wednesday, 03 December 2014

Поводом стогодишњице Колубарске битке...

Read more ...

Честитамо Бориславу Ћалићу који је освојио друго место на републичком такмичењу из историје

Created: Monday, 16 June 2014

Републичко такмичење из историје одржано је 8. јуна 2014. године. Ученик наше школе Борислав Ћалић освојио је друго место. Борислав је освојио 44 бода, односно један бод мање од првопласираног ученика.

Окружно такмичење из историје

Created: Monday, 28 April 2014

У четвртак 3.4.2014. године у румској гимназији одржано је окружно такмичење из историје. Предвођени професорима историје Славицом Лазић и Снежаном Стећук ученици су остварили следећи пласман.

I – место Ашћерић Миливоје ученик I3 разреда, ментор Снежана Стећук
II – место Дамјановић Мирослав ученик I4 разреда, ментор Снежана Стећук
III – место Ћалић Борислав ученик II2 разреда, ментор Славица Лазић

Ова три такмичара су се пласирала на републичко такмичење у Лозници.
Такмичење је заказано за 18. 5. 2014. године.
Такмичарима желимо пуно среће и успеха на републичком првенству.

Резултати општинског такмичења из историје

Created: Monday, 18 March 2013

У наставку можете погледати резултате општинског такмичења из историје одржаног 17.03.2013. године.

Read more ...

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .