Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Гласајмо за Милана!

Датум креирања: четвртак, 28 март 2019

Ученик наше школе, Милан Топић (III-2), ушао је у финале такмичења за најбољи рад на тему "Пријатељство" организовано од стране удружења ЕЛТА (English Language Teachers’ Association).

За његов рад можете гласати на следећем линку

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJXxWCryH9ny-Xva4OH3_KuwPB45a0jo_TBjshcR3JFrHkQQ/viewform предлог број 13.

Могуће је гласати само једном и гласање траје до 31.марта.

 

Погодака: 1023

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .