Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Окружно такмичење из историје

Датум креирања: понедељак, 28 април 2014

У четвртак 3.4.2014. године у румској гимназији одржано је окружно такмичење из историје. Предвођени професорима историје Славицом Лазић и Снежаном Стећук ученици су остварили следећи пласман.

I – место Ашћерић Миливоје ученик I3 разреда, ментор Снежана Стећук
II – место Дамјановић Мирослав ученик I4 разреда, ментор Снежана Стећук
III – место Ћалић Борислав ученик II2 разреда, ментор Славица Лазић

Ова три такмичара су се пласирала на републичко такмичење у Лозници.
Такмичење је заказано за 18. 5. 2014. године.
Такмичарима желимо пуно среће и успеха на републичком првенству.

Погодака: 996

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .