Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Свети Сава - школска слава

Датум креирања: четвртак, 27 јануар 2022

Поводом обележавања школске славе Светог Саве, у складу са актуелном препоруком Министарства просвете, припремили смо пригодан видео запис под називом „Свети Сава- духовни вођа српског народа“. Ученици наше школе су уз подршку наставника разменили своја сазнања, мишљења и ставове о Светосављу. За учешће у припреми видеа захваљујемо се протојереју др Борису Милинковићу и учесницима.
Свим ученицима, наставном и ненаставаном особљу честитамо школску славу Светог Саву!

 

Погодака: 276

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .