Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Нулти час шпанског jeзика

Created: Sunday, 24 February 2019

У   петак 1.   фебруара  2019. године у  нашој  школи  је  гостовала  Александра  Гагић, професор  шпанског  језика  на  Универзитету  Сингидунум  у  Београду.   Гост је била у оделењима II1 и  II 2, која уче Латински језик у другом разреду. Идеја је била да повежемо Латински језик као класичан језик, као језик науке и културе са шпанским језиком који припада романској групи језика, и потекао је од Латинског језика.

Као промоцију свог факултета, професорка Александра је одржала нулти час шпанског, наше ученике је научила да се на шпанском представе, да постављају питања и дају одговоре.

Научили смо занимљиве ствари о личним именима, занимањима, географским појмовима...

Било је креативно, занимљиво и корисно.

                                                                                                                                                     Тамара Миљанић

                                                                                                                                                                          magistra

 

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .