Нулти час шпанског jeзика

Created: Sunday, 24 February 2019

View the embedded image gallery online at:
https://www.gimnazijain.edu.rs/site/skolovanje/predmeti/latinski-jezik/725-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-je%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD.html?tmpl=component&print=1&layout=default#sigProId5d74ad504f
У   петак 1.   фебруара  2019. године у  нашој  школи  је  гостовала  Александра  Гагић, професор  шпанског  језика  на  Универзитету  Сингидунум  у  Београду.   Гост је била у оделењима II1 и  II 2, која уче Латински језик у другом разреду. Идеја је била да повежемо Латински језик као класичан језик, као језик науке и културе са шпанским језиком који припада романској групи језика, и потекао је од Латинског језика.

Као промоцију свог факултета, професорка Александра је одржала нулти час шпанског, наше ученике је научила да се на шпанском представе, да постављају питања и дају одговоре.

Научили смо занимљиве ствари о личним именима, занимањима, географским појмовима...

Било је креативно, занимљиво и корисно.

                                                                                                                                                     Тамара Миљанић

                                                                                                                                                                          magistra

 

Hits: 433