Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Успеси на такмичењима из математике

Датум креирања: уторак, 06 март 2018

Општинско такмичење из математике одржано је 13.1.2018. године. Од три школе које су учествовале, на окружни ниво такмичења пласирало се осам ученика наше школе:


Пешић Јелена, Касавица Филип – I година
Живановић Александар, Цревар Душица, Радојевић Михајло – II година
Ћалић Кристина, Јањушвић Димитрије, Весић Драган – III година
Честититамо ученицима и наставницама Марти Куљевацки и Тамари Максимовић Тот!


Окружно такмичење из математике одржано је 24.2.2018. године у Гимназији у Сремској Митровици. На републички ниво такмичења пласирала су се два ученика, Александар Живановић са највећим бројем поена од свих такмичара, и Душица Цревар. Честитке ученицима и наставници Марти Куљевацки!

Погодака: 488

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .