Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Наставни програм

Датум креирања: уторак, 29 октобар 2013

Преузми наставни програм

Извођења арија и соло песама

Датум креирања: среда, 27 април 2011

 Везе ка извођењима српских соло песама и арија проф. Јелене Солујић :

 

Стар ме је просија... - Петар Коњовић

 

 

По пољу је киша пала... - Станислав Бинички

 

 

Где си душо, где си рано... - Даворин Јенко

 

 

Када гледам очи твоје... - Исидор Бајић

 

Какве цура очи има... - Јосиф Маринковић

 

Шта се чује иза града... - Петар Коњовић

 

 

Iolanta - Отчего эта прежде не знала...

 

 

Cherubino - Voi Che Sapete...

 

 

Agathe - Und ob die Wolke sie verhülle...

 

 

Susanna - Guinse alfin il momento...

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .