Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Б1 из Немачког језика

Датум креирања: петак, 30 март 2018

Дана 13.03. ученици Слободанка Драгојевић, Марија Филиповић и Немања Шепа су полагали писмени део испита, а 24.03. усмени део испита ДСД ради добијања дипломе ниво Б1 из Немачког језика.

Испитивач је била њихова професорка Снежана Ковачевић, професорка Невенка Јевтић из XIII београдске гимназије и госпођа Birgit Scheurer су били такође чланови комисије. Честитамо нашим ученицима на положеном испиту.

Б1 сертификат из немачког језика у Гимназији

Датум креирања: петак, 27 мај 2016

С поносом представљамо ученике који су први пут у нашој школи полагали испит из немачког језика за Б1 ниво. Да се подсетимо, у сарадњи Министaрства просвете Србије и Министарства просвете Немачке, сви ученици наше школе које уче немачки као други страни језик, стичу право да у четвртом разреду бесплатно полажу овај испит и добију европски признат сертификат на нивоу Б1.

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .