Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

IV година

Created: Thursday, 24 February 2011

Области које се изучавају у четвртој години:

I Базе података

  1. Основи база података
  2. Kреирање база података у конкретном окружењу
  3. Рад с табелама
  4. Веза између табела
  5. Форме (обрасци)
  6. Претраживање и сортирање
  7. Упити
  8. Извештаји
  9. Визуелизација података из базе

II Локалне рачунарске мреже

 

III Веб технологије

 

IV Дизајн статичких веб страна (Увод у HTML и CSS)

 

V Рад са готовим веб дизајн решењима (CMS - Content Management System)

 

Hits: 821

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .