Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Квиз "Први у космосу"

Датум креирања: уторак, 26 април 2011

Ученици наше школе успешно су учествовали у квизу „Први у космосу“.

Квиз се одржао 09.04.2011 год. у гимназији“ Ј.Ј.Змај“ у Н.Саду у организацији Руског центра. Руски центар ради на популаризацији руског језик и културе, као важног елемента светске цивилизације,  подржава програме учења руског језика у иностранству,  развија међукултурални дијалог и учвршћује разумевање и сарадњу међу народима.

Центар организује своју делатност на принципу отворености, јавности и толеранције.

Цела 2011 година,у Русији је проглашена годином Космонаутике,будући да је пре 50 год.(12.04.1961),Јуриј Гагарин први пут полетео у свемир.

Екипе (од по 3 до 4 ученика) су одговарале на питања(на руском језику) о историји космонаутике и питања везана за живот и дело Јурија Гагарина. Учесници су током квиза имали прилику да покажу своје знање, али и да се друже и да се међусобно боље упознају.

У великој конкуренцији(16 екипа),екипа наше школе успела је да дође до финала.Међутим победу је однела екипа Карловачке гимназије.

Ученице које су учествовале и дале све од себе (али у последњој игри је пресудио фактор среће у игри“ко је бржи“) су:

Дуња Радојевић (капитен екипе) IV2

Јелена Грбић IV2

Марсела Фијала III2

Јелена Новаковић I4

Погодака: 1008

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .