Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Презентација

Created: Tuesday, 21 April 2015

Ученице IV1, Анђела Абалић, Елена Барањ и Јелена Мајкић, су поводом обележавања стогодишњице Првог светског рата, урадиле презентацију на тему „Уједињење или смрт“, у оквиру предмета социологије, код професорке Наташе Шкрбић.

„Уједињење или смрт“ или у народу позната као „Црна рука“, основана је 1911. године од стране пуковника Драгутина Димитријевића Аписа и припадника војске Србије, као и водећих интелектуалаца.
Одиграла је важну улогу у формирању српске историје и државе.
Ученици наше школе, целу годину су посветили обележавању овог јубилеја. Ово је још један у низу од успешно реализованих радова, који је представљен нашим ученицима, у циљу едукације и приближавања историји и култури.

crna ruka

Симбол организације

Hits: 672

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .