Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Окружна смотра рецитатора „Песниче народа мог“

Датум креирања: уторак, 19 март 2013

Окружна смотра рецитатора под називом „Песниче народа мог", одржана је 11. 03. 2013. год у Старој Пазови с почетком у 10 часова.
На Окружној смотри су поред осталих учесника, биле и две ученице из Гимназије у Инђији.
То су Сташа Блечић и Тамара Ћалић.
Fotografija0041

Сташа Блечић је говорила песму Жака Превера „Та, љубав" а Тамара Ћалић је говорила песму „Оклевање пред вратима".
Обе ученице су похваљене и пласирале су се за даље такмичење, покрајинског нивоа у Сечњу које ће се одржати 21. 04. 2013. године.
Честитамо нашим ученицама, али и другим ученицима који су се у средњошколском узрасту пласирали на покрајинско такмичење и желимо им пуно успеха!
Ученице је припремала професорка Драгица Савић Радоњић

 

 

 

 

 

Fotografija0042

Погодака: 1366

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .