Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Општински ниво такмичења Књижевне олимпијаде

Датум креирања: уторак, 19 март 2013

Општински ниво такмичења Књижевне олимпијаде за гимназије одржан је 23. фебруара 2013. године. Наш домаћин била је Карловачка гимназија.
На такмичењу које се први пут одржало ове године учествовало је тринаесторо ученика из Гимназије из Инђије.

Photo0087Ученице прве године Душица Јовановић и Дајана Вујасиновић, као и Вукосава Јакшић, ученица другог разреда Гимназије, пласирале су се на окружни ниво такмичења које ће се одржати 23. марта 2013. године у Сремским Карловцима.
„До сада сам била на многим такмичењима, па када сам чула за Књижевну олимпијаду пријавила сам се без оклевања. Интересовало ме је како ће то да изгледа, јер иначе волим књижевност. Иако се ово такмичење организује први пут, није било великих изненађења. Питања су била базирана на градиву из Читанке и књижевнотеоријским појмовима који до сада треба да су савладани. Због недостатка времена нисмо се пуно припремали на додатним часовима, али и није било неопходно јер смо довољно знања усвојили на редовној настави. Задовољна сам својим пласманом, и сигурна сам да ћу бити део ове олимпијаде и следеће године", изјавила је Вукосава Јакшић.

 
Погодака: 1782

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .