Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Како у дебело ухо забости нежну реч

Датум креирања: петак, 14 март 2014

Никад нећу разумети моје другове из разреда! Они не воле књижевност, већина, не баш сви.

Како неко може бити толико без емоција! Смеју се свакој песми... Нису му интересантна сва та јака осећања која песма садржи у себи. Заиста се понекад постидим својих вршњака, нарочито када причају о безвредним и безосећајним... Подсмевају се часовима књижевности! Ја не могу да се уклопим са њима! Ја њих не разумем! Можда се само праве да им то није интересантно! Када бих им споменуо књижевност био бих исмејан пред свима. Трудим се колико год могу да их разумем и да нађем неку средину између њих и мене, али то није могуће, бар мени тренутно тако изгледа.

Једном приликом, баш када се обрађивала тема "Облак у панталонама" сам чак покушао друга из клупе да заинтересујем, и допало му се. Чак је у једном тренутку, у слободно време, док се распадао од досаде, узео да прочита књигу, али то није дуго трајало! Одвукла га је ипак она друга страна друштва у неповрат.
Тада сам схватио да у дебело ухо не постоји могућност да се забоде нежна реч, и да то није ни мало лако!

А може и овако...

Писмени задатак из српског језика и књижевности ученик 3. разреда

 

 

Погодака: 1205

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .