Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Зонска смотра рецитатора

Датум креирања: петак, 28 март 2014

Раде Обрадовић, ученик другог разреда Гимназије у Инђији учестоваће на покрајинском нивоу смотре рецитатора „Песниче народа мог". Такмичење ће се одржати 27. априла 2014. године, а Раде ће рецитовати песму „Монограм" Одисеја Елитиса.
Разговарали смо с њим и том приликом нам је рекао:

Изненађен сам пласманом, ово ми је прво такмичење. С друге стране срећан сам што се наш труд исплатио. Што се тиче наредног такмичења, даћу све од себе.

Желимо му што бољи пласман!

recitator

Погодака: 1169

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .