Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Упис ученика у I разред Гимназије

Created: Tuesday, 17 June 2014

Упис ученика у први разред Гимназије у I уписном кругу ће се обавити у уторак 04.07.2017. год. и среду 05.07.2017. године од 0800 до 1500 часова.

Упис у II уписном кругу ће бити обављен у петак 07.07.2017. године такође од 0800 до 1500 часова.

Документација неопходна за упис:

  • Пријава за упис (добија се у гимназији)

  • Оригинално сведочанство о завршеном основном образовању

  • Потврда о обављеном завршном испиту
  • Сведочанства од 5. до 8. разреда
  • Извод из матичне књиге рођених (може бити старији од шест месеци) – оригинал или оверена фотокопија

За упис у гимназију није потребно доносити потврду о испуњавању здравствених услова (лекарско уверење).
Hits: 3268

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .