Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Упис ученика у I разред Гимназије

Created: Saturday, 06 July 2019

Упис ученика у први разред Гимназије у I уписном кругу биће обављен у понедељак 08.07.2019. год. и уторак 09.07.2019. године од 0800 до 1500 часова.

Упис у II уписном кругу ће бити обављен у четвртак 11.07.2019. године такође од 0800 до 1500 часова.

Документација неопходна за упис:

  • Пријава за упис (добија се у гимназији)

  • Оригинално сведочанство о завршеном основном образовању

  • Потврда о обављеном завршном испиту
  • Сведочанства од 5. до 8. разреда
  • Извод из матичне књиге рођених није потребан (школа прибавља податке из службених евиденција)

За упис у гимназију није потребно доносити потврду о испуњавању здравствених услова (лекарско уверење).
 
Приликом уписа ученици бирају да ли желе да похађају Верску наставу или Грађанско васпитање и два од четири понуђена изборна предмета:
  • Језик, медији и култура

  • Здравље и спорт
  • Образовање за одрживи развој

  • Примењене науке

Ови предмети се оцењују бројчано и улазе у просек. Детаље о сваком од понуђених предмета можете погледати овде

 
Hits: 1394

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .