Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Упис ученика у I разред Гимназије 2021. године

Датум креирања: уторак, 06 јул 2021

Упис ученика у први разред Гимназије у I уписном кругу биће обављен у понедељак 12.07.2021. и уторак 13.07.2021. године од 0800 до 1500 часова.

Упис у II уписном кругу ће бити обављен у петак 16.07.2021. године такође од 0800 до 1500 часова.

Упис ученика у први разред Гимназије могуће је обавити електронским путем на порталу еУправа, попуњавањем пријаве за упис ученика у средњу школу на Порталу еУправа, родитељ/други законски заступник уноси податке који су школи неопходни за упис ученика у средњу школу. Ако искористите ову могућност за пријаву, не морате долазити у школу.

Родитељи/законски заступници ученика који не искористе услугу преко Портала еУправа морају доћи у школу, али нема потребе да доносе било који документ у папирном облику (изводе, потврде о пребивалишту и лекарско и сл.). У том случају је потребно попунити папирну пријаву за упис коју добијате у школи.

Документација неопходна за упис:

  • Пријава за упис (добија се у гимназији)
  • Оригинално сведочанство о завршеном основном образовању
  • Потврда о обављеном завршном испиту 
  • Сведочанства од 5. до 8. разреда
    Извод из матичне књиге рођених није потребан (школа прибавља податке из службених евиденција)

За упис у гимназију није потребно доносити потврду о испуњавању здравствених услова (лекарско уверење).

Приликом уписа ученици бирају да ли желе да похађају Верску наставу или Грађанско васпитање и два од четири понуђена изборна предмета:

Ови предмети се оцењују бројчано и улазе у просек. Детаље о сваком од понуђених предмета можете погледати кликом на назив предмета

Погодака: 936

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .