Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Хуманитарни турнир за Филипа Кривокућу

Created: Friday, 16 February 2018

Након успешно организованог хуманитарног турнира наших ученика, можемо само да их похвалимо и будемо поносни на њих! Њихову хуманост и ентузијазам су препознали многобројни, који су се одазвали и дошли да помогну. Написали су: "Благо ономе ко се смилује, јер ће се на њега смиловати". Управо тако је и било овог хладног и облачног дана у Инђији, мада је унутра било сасвим супротно од оног што је природа наметнула, сивило дана било је потпуно у сенци од хуманости, љубави и осећања због којег смо сви скромно учествовали и окупили се, не би ли тако помогли драгом нам Филипу. Овај догађај, упркос што се задесио да буде на Светог Трифуна, би требао да буде само видело, да уз заједничку слогу и снагу, а највише љубав која би требала да је међу нама, могуће стићи до блаженства. Иако нас глобалисти, који су направили ове друштвене мреже, преко којих смо и окупили велики број нас, уче и намећу нам да гледамо само своје двориште, живот појединца и шта смо ми урадили за себе, успели смо да покажемо да је у животу најважније оно шта учинимо за друге. Овим путем се завхаљујемо сваком понаособ који је помогао било каквим видом. Живи били и свако добро од Бога. Захваљујемо се @тајсона23 на снимку, @миланпрастало на сликама и @бозабx на тексту. Погледајте видео да видите епилог овог догађаја...

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .