Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Гимназијалац 2022

Created: Thursday, 02 February 2023

Погледајте примерак часописа ученика Гимназије за 2022. годину

ГРАФИК ЉУБАВИ

Created: Monday, 11 December 2017

Друштво математичара Новог Сада и Природно Математички факултет у Новом Саду су, у оквиру Манифестације "Дани математике", организовали конкурс на тему " Математика у сликама". Ученици средњих школа Војводине имали су прилику да пошаљу своје радове на тему “Математика без речи,,.

plakat

 

Read more ...

Извештај са такмичења у рукомету

Created: Monday, 09 October 2017

У уторак 07.10.2017. године, одржано је општинско такмичење у рукомету у мушкој и женској конкуренцији. Наши дечаци су успели да се пласирају у даљи ток такмичења. Победили су СС "Др Ђорђе Натошевић" и СС "Михајло Пупин" са убедљивим резултатима. Посебно су се истакли ученици Бошко Живковић, Никола Кресоја и голман Никола Чинку.

Ученице наше школе су одиграле један меч и изгубиле су од СС "Др Ђорђе Натошевић". Овај тим је састављен од великог броја ученица прве и друге године, које ће се учешћем у наредним такмичењима стећи веће искуство и самим тим у будућности показати боље резултате.

Питали смо ученицу Јулијану Петковић како она види утакмицу коју су одиграли, а она нам је одговорила у спортском духу: "Жао нам је што смо изгубили ово такмичење, али честитамо конкуренцији на победи. Био је ово одличан меч, и желимо им успех у даљем такмичењу. Упrкос поразу, атмосфера и дружење је било одлично.".

У мушкој конкуренцији Гимназија већ трећи пут узастопно осваја прво место на општинском такмичење у рукомету.

Желимо им сву срећу у даљем такмичењу.

Похвале свим ученицима и професору Данилу Станковићу на освојеним резултатима и изузетном залагању.

Извештава: Андреа Марковић

Сабор српске омладине

Created: Monday, 25 September 2017

 

Под покровитељством Српске Православне цркве, и са благословом Његовог Преосвештенства, епископа Сремског, господина Василија, у суботу, 23. септембра одржан је први сабор српске православне омладине. Предвиђено је да сабор буде одржан на Стражилову, али због временских услова одражан је у Сремским Карловцима. На једном месту окупио се знатан број ученика свих средњих школа са целокупне територије Срема. Међу њима су се нашле и све Инђијске средње школе: Др Ђорђе Натошевић, Михајло Пупин као и наша Гимназија.

Сабор је отпочео у религиозном духу, литургијом коју је служило Његово Преосвештенство, Епископ Сремски, господин Василије. Потом су уследиле разноврсне радионице које су се бавиле, данас веома заступљеним, темама попут унутрашњег развоја, болести зависности, патриотизма и многих других. Да би наставио разним такмичењима попут квиза, фудбала, одбојке, стоног тениса, камена с рамена, боћања, скакања у џаку и навлачења конопца. Велики број Инђијских средњошколаца остварио је и запажен успех у неким од дисциплина. Сабор се завршио концертом групе Гарави сокак.

Сабор је био потпуно бесплатан за све ученике, такође су били обезбеђени бесплатна храна и пиће.

Стечена су нова познаства, незаборавна забава и неоспорна едукација младих, што је и био сам циљ сабора.

Видимо се догодине!

Јово Гужвић

Извештај са такмичења у пливању

Created: Tuesday, 05 September 2017

Такмичење у пливању, одржано 4.09.2017. године на територији општине Инђија, било је уједно и прво такмичење на коме су учествовали ђаци наше Гимназије у овој школској години. Такмичење је обухватало четири стила пливања: краул, леђно, делфин и прсно.

По речима ученице разреда II4, Јулијане Петковић, атмосфера на такмичењу била је врло ведра и пуна позитивне енергије. Упркос солидној конкуренцији, ученици наше школе нису имали трему. Самопоуздање које су наши ученици испољили представља резултат вежбања током целог лета на базену како у Инђији, тако и ван ње. Искуства стечена на претходним такмичењима из каратеа и многих других спортова су додатно помогла ученицима да се носе са тремом и притиском који су осећали. 

Додатну инспирацију су ученици наше школе имали због великог броја навијача који су присуствовали овом догађају.

Захваљујући њиховом труду, двоје ученика Гимназије је себи обезбедило даљи пласман на такмичењу, освојивши прво место.

Јулијана Петковић II4 прво место у прсном пливању на 100m.

Чинку Никола II4 прво место у краул пливању на 100m.

,,Веома смо поносни на себе, али још више на нашег професора Данила Станковића, који нам је био велика подршка'', рекли су ученици разреда II4.

Следећи круг такмичења ће се одржати у Врднику.

Честитамо ученицима Гимназије и њиховом професору Данилу Станковићу на постигнутим резултатима. Желимо им успех на даљим такмичењима!

 

Извештавају: Стефан Пуалић и Никола Бамбауер

„Mamma mia“ представа

Created: Friday, 16 June 2017

Mamma mia!

Да позориште на Теразијама има одличне представе, уверили смо се више пута. Овога пута наш избор био је бродвејски хит "Mamma mia". 
25. маја 2017. године, присуствовали смо дивној причи која се одвија на мору. Сама представа је џубокс мјузикл, што значи да све песме које се у њој певају припадају једном извођачу или групи. У овом мјузиклу могли смо да чујемо све хитове чувене групе Аба, и то препеване на наш језик. Ово је представа уз коју публика плаче, али и игра... Петоминутне овације након предтаве рекле су све, то је уједно и најбољи поклон за глумце који могу да добију. Врхунски глумци - Јелена Јовичић, Слободан Стефановић, Ивана Кнежевић, Драган Вујић и многи други, уз феноменалне ансамбле балета, хора и оркестра, направили су ремек-дело које може да стоји раме уз раме са Бродвејом и Вест Ендом.

 

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .