Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Пут у Сарајево

Датум креирања: среда, 19 јун 2013

Дана 22.03.2013.године око 08.00 часова започели смо наш пут ка Сарајеву, престоници Босне и Херцеговине. Наш пут je трајао 7 часова. U хотел „Два голуба" стигли смо у поподневним часовима. Oсобље хотела било је изузетно љубазно према нама, a услуга у хотелу била je одлична.

Првог дана посетили смо средњу школу која има 900 ђака.
Следећег дана уследила је наша посета Сарајеву. Видели смо велики број грађевина које се одликују специфичном архитектуром. У Сарајеву се налази велики број џамија, а једна од најпознатијих је Бегова џамија. Једна од одлика града је и велики број мостова. Посебно бих истакао мост „Фестина Ленте" који је дело ученика Академије уметности у Сарајеву. Он осликава бескрајност људске идеје и маште! Сарајево је град обележен историјом. Поред великог броја велелепних грађевина сам град поседује и пристојан број културно-историјских споменика који датирају из прошлости и подсећају на бурну историју овога града покрај реке Миљацке!

poseta sarajevu 1Бегова Џамија у Сарајеву

poseta sarajevu 2Мост Фестина Ленте са Академијом уметности у Сарајеву

Дана 24.03.2013. посетили смо планину Јахорину, након чега смо се запутили ка етно-селу „Станишићи". У Инђију смо се вратили у касним вечерњим сатима.
Посета Сарајеву помогла нам је да стекнемо многобројна искуства. Створили смо нова познанства, али смо се истовремено и обогатили стицањем нових знања о култури, обичајима и вери других народа.

poseta sarajevu 3планина Јахорина 

poseta sarajevu 4Етно село „Станишићи"


Илија Станишић

Погодака: 825

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .