Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Дебата

Датум креирања: среда, 19 јун 2013

26. априла одржано је међуопштинско такмичење у дебатовању у Културном центру у Инђији. Такмичење је организовала професорка социологије Наташа Шкрбић. Учествовало је десет екипа, из Руме, Сремске Митровице, Шида и Инђије. Дебатовало се по Карл Поперовом принципу о актуелним друштвеним темама као што су студирање у иностранству, новац, мера, уметност, наука, смртна казна...У финалу су се нашле екипа гимназије из Руме и екипа гимназије из Инђије. Тема финалне дебате била је глобализација. Петочлани жири, чији је председник била Весна Степановић, директорка библиотеке „Др Ђорђе Натошевић", прогласио је екипу гимназије из Инђије за победника. Победнички тим чинили су Немања Опарница, Мина Мазињанин и Марија Црногорац. Сви учесници су добили дипломе за учешће, а додељење су и књиге за појединце који су се посебно итакли. Водитељи програма били су Ана Рашковић и Марко Вујиновић.

debata

Марија Црногорац

Погодака: 1188

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .