Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

„Плес са Европом“

Датум креирања: среда, 19 јун 2013

Инђијски матуранти 18. маја ове године први пут су учествовали у манифестацији „Плес са Европом" која се традиционално одржава у свим већим градовима Европе. Матуранти су се у 12 часова окупили у центру града и овом приликом сви заједно заплесали валцер. Организатори манифестације су Канцеларија за младе општине Инђија и средња школа „Михајло Пупин" у сарадњи са Општином Инђија. Порука коју су ови млади људи упутили је „Плесом против дијабетеса" која укључује едукацију средњошколаца, као и јачање тимског духа и заједништва.
Мина Мазињанин, једна од учесница, рекла нам је: „Веома сам задовољна што сам учествовала у првом Матурантском плесу. Срећна сам што је и одзив ученика био задовољавајући с обзиром на то да се организује први пут. Надам се да смо послали позитивну поруку младима и да ће они у још већем броју пожелети да буду део ове манифестације следеће године. Волела бих да то постане традиција матураната у нашем граду."

 

ples sa evropom 2

ples sa evropom 3
ples sa evropom 1

Јелена Мајкић

Погодака: 897

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .