Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Концерт Таленти Срема

Датум креирања: петак, 27 децембар 2013

Дана 18. 11. 2013. у сали Културног центра у Инђији одржан је концерт Таленти Срема у организацији Гимназије у Инђији. Солисти на овом концерту били су најбоље пласирани учесници прошлогодишњег такмичења Талентовани средњошколци Срема: Јован Чикић IIIa из гимназије Бранко Радичевић у Старој Пазови и Милица Вукобрат II1 из Гимназије у Инђији. 

talenti2Поред прошлогодишњих такмичара публика је била у прилици да чује и солисте Гимназије из Инђије: Николину Билановић I1, Милицу Младеновић I2, Милицу Трифуновић I2, Валентину Ковачевић I2, Емилију Ђурић II3, Елизабету Стојановић IV1, Алимпија Алимпића II1 и Александра Воркапића III1. Неке од нумера пропратио је и хор Гимназије у Инђији, док су се за невероватну атмосферу побринули музичари: Маша Вуковић – клавијатуре, Александра Мандић IV3 – бубњеви, Божидар Трифуновић IV2 – клавијатуре, Кристијан Мирослав Кабас IV2 – гитара, ученици Гимназије у Инђији, као и ученик Филип Јовић IIб из гимназије Бранко Радичевић из Старе Пазове – гитара. Водитељке овог концерта биле су Ана Рашковић IV1 и Мирјана Барићак II1. За расвету су се побринули Марко Ковачевић и Михаило Шепа II4. Плакате је радила Дуња Бановић II1.

Организатор овог концерта као и прошлогодишњег такмичења била је Јелена Солујић, професор музичке културе уз помоћ ученице Мирјане Барићак и проф. Милан Мрђен који је био техничка подршка.

Желимо да се захвалимо директору Гимназије Инђија Бранку Марчети на указаној подршци и директору Културног центра Саши Миливојевићу за обезбеђен простор и део опреме.
Поносни смо што су се међу публиком, поред становника Инђије нашли и становници Старе Пазове.

Циљ овог концерта био је да се кроз песму и добру забаву ученицима приближи предстојеће такмичење под називом Талентовани средњошколци Срема 2014, које ће се одржати у априлу 2014. године. Надамо да ће се доста ученика одазвати нашем позиву.

talenti1

Нумере са концерта:
Јован Чикић: Lexington Band – Нина, Тоше Проески – Једина и Џибони – Либар; Милица Вукобрат: Неверне Бебе - Да има нас, Гоца Тржан – Загрли и Ивана Јордан - Светло које тражим; Хор и солиста Александар Воркапић: Queen – We are the champions; Хор и солиста Алимпије Алимпић: Queen – We will rock you; Хор и солисткиње Милица Младеновић и Милица Вукобрат: Roxette – Listen to yor heart; Милица Младеновић, Милица Трифуновић, Николина Билановић и Валентина Ковачевић: Emelie Sande – Nex to me; Николина Билановић: Adelle – Set fire to the rain; Елизабета Стојановић и Емилија Ђурић: Jessie – Price Tag и Rihanna – Umrella.

 

Погодака: 813

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .