Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Општинско такмичење из одбојке

Датум креирања: петак, 27 децембар 2013

Одбојкаши Гимназије у следећем саставу: Александар Грковић, Милутин Вукобрат, Душан Булатовић, Никола Софроновић, Урош Грковић, Страхиња Ковачевић, Ђурађ Маглов, Душан Радић, Миљан Радовановић, Живко Стојшић и Стеван Томић, 16.10.2013. са много очекивања и ентузијазма отишли су на општинско такмичење.


Очекивања су оправдана и наши одбојкаши заузели су прво место на општинском такмичењу и тиме су се пласирали на окружно такмичење. Чланови одбојкашког тима Гимназије изјавили су да су веома задовољни победом и да су спремни за окружно првенство где ће се са још више снаге суочити са јачим противницима. Сви верујемо у њих и надамо се још једној победи!

odbojka1

 

Ана Брдар I1

Погодака: 805

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .