Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Посета Скупштини Републике Србије

Датум креирања: петак, 27 децембар 2013

Дана 19.10.2013. године ученици Гимназије у Инђији посетили су Скупштину Републике Србије, са седиштем у Београду. Ученици су ишли у пратњи професора Наташе Шкрбић, проф. социологије и грађанског васпитања, Веселинке Ућукало, проф. психологије и грађанског васпитања, Милане Лукић, проф. српског језика и књижевности и Наташе Стокић, школског психолога.

skupstina
Наши ученици упознали су се са радом Скупштине Републике Србије као и капацитетима којима располаже Скупштина. Посета ове значајне државне институције је од изузетног значаја за проширење знања наших ученика.
Посета Скупштини ми се јако свидела. Научила сам много тога што је у вези са радом и функционисањем наших државних органа. Посебно ми се свидео ентеријер просторија Скупштине. Мислим да је за све нас ово било веома лепо и поучно искуство.

skupstina1

skupstina2

Илија Станишић


 

Погодака: 1089

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .