Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Општинско такмичење у стоном тенису

Датум креирања: петак, 27 децембар 2013

У четвртак 1. октобра 2013. године два ученика Гимназије у Инђији на општинском такмичењу борили су се за пласман на окружно првенство у стоном тенису. Противници су им били ученици других средњих школа на територији Инђије. Нажалост, Дени Шудић и Миљан Радовановић такмичење су завршили на другом, односно на трећем месту.

На такмичењу у стоном тенису заузео сам треће место. Испао сам у полуфиналу у коме сам се борио до последњег даха, међутим, безуспешно. Противник је био бољи и заслужено прошао у финале у ком је поражен од главног фаворита, против кога ниједан противник није имао шансе. Задовољни смо резултатима с обзиром на то да је наша школа освојила два од три прва места – рекао нам је Миљан Радовановић је након такмичења.

stoni tenis

Ана Брдар I1

 

Погодака: 969

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .