Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Извештај са Сајма књига у Београду 2013. године

Датум креирања: уторак, 28 јануар 2014

Наши ученици су и ове године показали вeлико интересовање за посету Сајму књига. Унапред испланиран програм у организацији професора, добро расположење ученика и лепо време, утицали су да све протекне у најбољем реду. Ученике је на овом путу пратила професокра латинског језика, Тамара Миљанић.

sajam knjigaЗа Београд смо кренули у раним јутарњим часовима 26. октобра 2013. године. Према предвиђеном програму организације пута, на Сајму смо провели четири сата. Све похвале ученицима који су се одазвали нашем позиву да посете ову велику манифестацију у част књиге и књижевности. У прилог томе иде и чињеница да сваке године има доста заинтересованих ученика и да се увек тражи карта више. Наша запажања су да ученици траже и купују књиге различитих жанрова, у зависности од афинитета, и да увек знају шта је ново и актуелно у шароликом опусу издавачких кућа. Занимљиви су им класици, као и дела са историјском и психолошком тематиком. Ученицима наше школе најзанимљивији су били штандови издавачке куће „Вулкан", „Чаробна књига", ,,Лагуна"... Ове године највише је било ученика прве године. Надамо се да ће и наредне године традиција бити настављена.
Ево утисака неких ученика који су посетили Сајам:
,,Најдуже сам разгледала књиге на штанду издавачке куће ,,Вулкан". Била сам веома пријатно изненађена због невероватних попуста и великог избора квалитетних књига. Штанд сам напустила са пет купљених књига. Након овогодишње посете Сајму, сигурно ћу га посетити и следеће године".
„Пријатно сам изненађена понудама на сајму. Била је велика гужва и људи су били заинтересовани за различите књиге. Посебно сам била одушевљена избором књига на штанду „Делфи". Свакако ћу без размишљања ићи и следеће године".

Теодора Сувајац I4
Наташа Матош I4
Исидора Петровић I1

Погодака: 1546

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .