Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Украшавање учионице српског језика

Датум креирања: уторак, 28 јануар 2014

Слободно време током зимског распуста, неколико ученика III-3 oдељења искористилo je на занимљив, али и користан начин.Наиме, они су одлучили да кабинет српског језика и књижевности украсе паноима српских песника. За сада су то песници српске модерне, али како наводе планирају урадити паное и за остале наше значајне књижевнике. На идеју су дошли сами, а предлог је подржала професорка Милана Лукић.

-До идеје смо дошли пре неколико месеци, али због обавеза нисмо стигли да реализујемо. Професорка нас је подржала, указала нам је на битне одлике, а остатак је препустила нама. Овде не стајемо, у плану имамо још оваквих радова, јер ће сваки од књижевника нашој учионици дати посебан печат - рекли су за наш лист ученици овог одељења.

ucionica srpski 1

ucionica srpski 2

ucionica srpski 3
Вукосава Јакшић, Милица Булатовић, Кристина Кртинић, Драгана Шорак, Милана Босанац и Павле Војновић III3

 

 

Погодака: 1701

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .