Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

ПРОСЛАВА ДАНА СВЕТОГ САВЕ У НАШОЈ ШКОЛИ

Датум креирања: петак, 31 јануар 2014

У понедељак 27. јануара 2014. године све школе у Србији обележиле су Савиндан, па тако и Гимназија у Инђији. Програм који су припремиле професорка српског језика и књижевности Драгица Савић Радоњић и професорка музичке културе Јелена Солујић у сарадњи са ђацима наше школе, одржао се у школској сали. Приредби су присуствовали ученици и запослени у школи. Након Светосавске химне уследио програм рецитаторске и драмске секције, а за затварање присутни су могли уживати у песми „Маријо славна".

 

Наташа Матош I4
Теодора Сувајац I4

 

 

Погодака: 1063

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .