Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Окружно такмичење из математике

Датум креирања: среда, 12 март 2014

Ученица Гимназије у Инђији Ања Гашић II3 пласирала се на Републичко такмичење ученика из математике са освојених 35 бодова. Окружно такмичење је одржано 8. фебруара 2014. године. Разговарали смо с Ањом и она нам је рекла следеће поводом свог великог успеха:

-Јако сам задовољна својим пласманом на окружном такмичењу из математике. Имали смо мало времена да се припремимо, али сам успела да остварим свој циљ. Спремам се за даље такмичење и надам се добром пласману.

 

anja gasic

Погодака: 1939

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .