Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

ПРОЛЕЋНИ КРОС СРЕМА

Датум креирања: уторак, 15 април 2014

34. пролећни крос Срема одржан је у суботу 29. марта 2014. са почетком у 10 часова, тачније у 13 часова када су у питању средњошколци. Крос је традиционално одржан у лејама, са предвиђеном дужином стазе од 1000 метара. Трку су почеле девојке, да би након 15 минута и мушки такмичари били на старту. У женској конкуренцији наше ученице нажалост нису успеле да освоје једно од првих пет места, али зато је Драгутин Сталетовић заузео убедљиво прво место када је мушка конкуренција у питању.

Упитали смо Драгутина какви су његови утисци о самом кросу и оствареној победи, на шта нам је он одговорио следеће: „Тих 1000 метара делује застрашујуће, као и момци који су се борили да их претрче што пре. Али мене то није плашило, мој једини страх је био да ли ће моја нога, са којим сам тих дана имао проблема, моћи да издржи. Диктирао сам темпо првих 500 метара и онда сам осетио бол, али нисам се заустављао, нисам хтео да ме то спречи да дођем до победе. Наставио сам даље са трком и победио."

diploma dragutin

 

Ако вас је Драгутин мотивисао да следећи пут не изостанете са овог догађаја или дате више од себе, док чекате следећи крос можете учествовати на Фрушкогорском маратону који ће се одржати 26. и 27. априла. Видимо се!

Вукосава Јакшић III-3

Погодака: 1148

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .