Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Посета листу „Дневник“

Датум креирања: уторак, 15 април 2014

Дана 3.4.2014. године, ученици четвртог разреда Гимназије у Инђији посетили су редакцију дневног листа „Дневник" у Новом Саду, у оквиру наставе грађанског васпитања на тему „Улога медија у савременом друштву". У посети редакцији наши ученици упознали су се са свим сегментима стварања дневног листа, као и са значајем и начинима правовременог долажења до важних информација.

Запослени редакције „Дневник" упознали су наше ученике са детаљима свог занимања, али и са његовим предностима и манама. Након обиласка редакције наши ученици присуствовали су уредничком колегијуму. Посета редакцији „Дневника" била је веома значајна пре свега због тога што су наши ученици сазнали на који начин новинари долазе до информација и како при том успевају да задрже објективност, а то је веома битна карактеристика овог занимања.

dnevnik poseta

Припремио:
Станишић Илија IV-1

Погодака: 823

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .