Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Светосавска академија

Датум креирања: понедељак, 09 фебруар 2015

Ове године наша школа била је домаћин Светосавске академије која је одржана у Културном центру у Инђији. Едукативни програм и рецитаторско–драмски приредбу припремиле су Драгица Савић Радоњић, проф. српског језика и књижевности, Милана Лукић, проф. српског језика и књижевности. Кроз живот највећег просветитеља и учитеља нашег народа водили су нас ученици I4 и ученик III4 Раде Обрадовић.

svsava2015 1Наши млади глумци су: Катарина Милојевић, Емилија Ристић, Хелена Теодоровић, Кристина Вученовић, Анђела Мишчевић, Никола Матијевић, Александар Милуновић, Вук Динић, Маша Жмирић, Младен Бркић, Јована Винчић, Немања Петровић, Раде Обрадовић.

Јелена Солујић, проф. музичке културе припремила је дивну музичку подршку уз помоћ нашег школског хора.

svsava2015 2svsava2015 3Водитељ програма била је ученица четврте године Елена Барањ.

svsava2015 4За осветљење и технички део приредбе побринули су се ученици Страхиња Богдановић, ученик прве године и Михаило Шепа, ученик треће године.

svsava2015 5Додељене су и награде „Светосавска повеља“ наставницима и ученицима који су се истакли својим радом, трудом и залагањем. Ове године награда је додељена у пет категорија.

Наставници који су добили награду су:

  • Душица Растовић, учитељица, ОШ Душан Јерковић, у основним школама за непосредан рад са децом узраста од I до IV разреда добитник
  • Гордана Јерковић, наставница историје, ОШ Слободан Бајић Паја, Нови Карловци, у основним школама за непосредан рад са децом узраста од V до VIII разреда
  • Спасоје Савић, ТШ Михајло Пупин, у средњим школама за непосредан рад са децом
  • у области предшколског васпитања добитник је Јасна Пујин, васпитач.

Овогодишњи ученик који је добио награду у категорији ученика основних и средњих школа је Борислав Ћалић, ученик трећег разреда наше школе, на кога смо веома поносни. Да подсетимо, Борислав је освојио друго мето на републичком нивоу такмичења из историје. Овом приликом Борислав се захвалио професорки историје Славици Лазић за уложени труд и посвећено време.

svsava2015 6svsava2015 7svsava2015 8svsava2015 9

Наши млади глумци, вредно су радили.

svsava2015 10svsava2015 11svsava2015 12

Лепо су се и дружили и одмарали у паузама после напорних проба.

А, приредба је изглдала овако!

svsava2015 13svsava2015 14svsava2015 15svsava2015 16svsava2015 17svsava2015 18svsava2015 19

Публика је била задовољна.

svsava2015 20

Уживајте у снимцима приредбе.

Мирјана Барићак III1

Погодака: 3043

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .