Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Сајам образовања

Created: Tuesday, 03 March 2015

26. фебруара 2015. ученици четврте године наше школе ишли су у Нови Сад да посете Сајам образовања. Са ученицима су ишле Оља Ивковић, психолог школе и Слађана Рашић, педагог, а у Новом Саду их је дочекала Веселинка Ућукало, професор психологије и грађанског васпитања. Новосадски факултети представљали су свој програм.sajam obr 2015 3

Ученици су веома задовољни овом посетом. Они који још увек нису сигурни шта ће уписати, кажу да им је ова посета веома помогла јер су имали прилике да разговарају како са асистентима тако и са студентима. Добили су и пропратни материјал од свих факултета, који су по повратку у Инђију изложили у ходнику школе. На овај начин омогућили су да се са прграмом студирања многих факултета упознају и ученици који нису били у могућности да посете Сајам.

Након времена које су провели на сајму, ученици су уз пратњу наставника обишли и кампус Универзитета у Новом Саду. Разгледали су факултете и разговарали су са студентима, професорима, асистентима; питали су све што их интересује.

- Ја знам шта ћу уписати, не двоумим се – разговор започиње Николина Трбовић, ученица IV1 – али ми је помогла ова посета Сајму. Јаснији ми је програм факултета, а добила сам и корисне савете о избору предмета. Ово је за мене велико искуство.

- Мени је више помогао разговор са студентима јер сматрам да је њихов суд искренији. Сазнали смо и о разним активностима студената, на пример о Савезу студената, Правнијади и о разним дешавањима на факултету. – рекла нам је Елена Барањ, ученица IV1 која ће такође уписати Правни факултет у Новом Саду.

Захваљујемо се ученицама на искреном разговору и желимо им да се упишу на факултете које желе.
У прилогу погледајте како је све то изгледало.

sajam obr 2015 1sajam obr 2015 2sajam obr 2015 4sajam obr 2015 5sajam obr 2015 6sajam obr 2015 7

Огласну таблу уредиле су Елена и Николина.

sajam obr 2015 8sajam obr 2015 9sajam obr 2015 10sajam obr 2015 11sajam obr 2015 12

sajam obr 2015 13Исидора Петровић II1

Hits: 1075

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .