Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Републички ниво такмичења из књижевности

Created: Wednesday, 01 April 2015

Ученици првог разреда наше школе Младен Бркић, Катарина Милојевић, Тамара Бојић, Хелена Теодоровић, Александар Милуновић, и ученици другог разреда Раде Мрђа, Милица Младеновић и Миливоје Ашћерић пласирали су се на републички ниво такмичења из књижевности „Књижевна олимпијада“.

recitatori republicko 2015

Честитамо ученицима и њиховим менторима Драгици Савић Радоњић и Милани Лукић.

Hits: 871

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .